Mag Edgard és una companyia de teatre ubicada a les rodalies de Barcelona especialitzada en màgia per a tot tipus de públic. Cia Mag Edgard realitza espectacles que abasten un gran ventall de possibilitats, des de produccions de gran format fins a la màgia més intimista o Close-Up.

En vuit anys d’existència a l’escena catalana i espanyola, la companyia gaudeix ja d’una gran reputació. Ha sacsejat el món del teatre per a tots els públics amb la inclusió d’innovadores tècniques de màgia. Fruit d’aquest procés de creixement, l’any 2014, va obtenir el primer premi del Campionat Nacional de Màgia, Càceres 2014, en l’apartat de grans il·lusions.

Durant aquests anys la companyia ha consolidat una estructura estable de creació, producció i distribució. Amb aquesta, l’il·lusionista Edgard Mauri rep el suport tant artístic com tècnic d’un equip professional que l’acompanya des dels seus inicis.

Tot aquest camí va començar quan l’Edgard va entrar a formar part de l’elenc del Café-Teatre Llantiol de Barcelona (lloc emblemàtic per la màgia). Durant dos anys, va fer més de 400 actuacions per la costa catalana. Els següents 5 anys els va viure en companyia del Mag Lari, on va completar la seva formació al costat de gent altament qualificada dins del sector.

La trajectòria s’ha completat amb aparicions televisives, dos anys actuant al Teatreneu de Barcelona, en sessions de màgia de prop i actuant a congressos i als festivals més punters de teatre (Fira de Tàrrega, La Mostra d’Igualada, FETEN-Gijón, FISM Italy, etc.). A més, durant dos anys, va tenir un programa propi de màgia, dintre la plataforma de televisió per internet, Waita.TV.

En aquest darrer període ha creat els espectacles Instants i Déjà Vu, aquest últim dirigit pel propi Josep Maria Lari. És amb aquest espectacle on comença a fer gires pels teatres d’Espanya i França. .

L’any 2008, la companyia s’instal·la a Sta. Maria de Palautordera per desenvolupar nous projectes. En els últims anys ha estrenat dos espectacles nous: Vintage (2013), l’espectacle de gran format més personal del Mag Edgard, i El Somiatruites (2015), una màgia diferent per a tota la família. Aquests dos s’afegeixen al repertori de la companyia juntament amb Déjà Vu i Instants.

L´any 2015, Espanya va conseguir trobar un lloc per competir a la FISM, on va obtenir un bon resultat com a tercer millor mag del món, en la categoría de gran il.lusions The Enchanted Wood.

Després de la seva participació al Campionat del Món, va fer residència al Rei de la Màgia a Barcelona, on es va poder presentar la seva nova producció Old Time Bakery, un espectacle de gran format que s´endinsa en els marevellosos anys 70 i 80 i fa reviure uns moments inoblidables.

L´any 2016 va participar en el Magic Mania de Letònia, on va obtenir el segon lloc, a la categoria de Close-Up.