MAG EDGARD

Mag Edgard és una companyia de teatre situada en la rodalia de Barcelona, especialitzada en màgia per a tota mena de públic.

La Cia. Mag Edgard realitza espectacles que abasten un gran ventall de possibilitats: des de produccions de gran format fins a la màgia més intimista o Close-Up.

Aquest camí va començar quan l’Edgard va entrar a formar part de l'elenc del Cafè-Teatre Llantiol de Barcelona, lloc emblemàtic per a la màgia. La companyia ha gaudit ja d'una gran reputació i ha sacsejat el món del teatre per a tots els públics, amb la inclusió d'innovadores tècniques de màgia i un a particular i molt treballada posada en escena.

Durant aquests anys, la companyia consolida una estructura estable de creació, producció i distribució, amb la qual l'il·lusionista Edgard Mauri rep el suport, tant artístic com tècnic, d'un equip professional que l’acompanya.

En els seus inicis, en només dos anys, va fer més de 400 actuacions per la costa catalana. Durant els següents 5 anys, Edgard va treballar per a la companyia del Mag Lari, on va completar la seva formació envoltat de personal altament qualificat dins del sector.

La companyia s'instal·la en Sta. Maria de Palautordera en 2008, per a desenvolupar nous projectes. Des de llavors, la Cia Mag Edgard ha estrenat diferents espectacles: Instants (2008), Déjà Vu (2009), Vintage (2013), El Somiatruites (2015), Old Time Bakery (2016), Somriures (2018) i la seva última producción, GAIA (2020), un espectacle concienciador que parla sobre el medi ambient.

Durant tot aquest temps l'espectacle que sempre ha estat programat i ha creat la marca del Mag Edgard ha estat Déjà vu, un espectacle amb una gran posada en escena. A causa de la demanda, aquest espectacle ha anat evolucionant fins a arribar a la seva última adaptació, Déjà Vu, el viatge final (2020). D'aquest espectacle va néixer el número que en el 2021 va inaugurar la FISM 2021 a Manresa i que seguirá de gira durant el 2022 a França i Itàlia.

La seva trajectòria s'ha completat amb aparicions televisives en tot el país. També va tenir el seu propi programa de màgia, durant dos anys, dins de la plataforma de televisió per internet Waita.tv. L'any 2019 va participar i guanyar el reality de màgia en RTVE presentat pel Mag Lari, PURA MÀGIA.

Mag Edgard ha estat resident en moltes ocasions en teatres barcelonins com en el Teatreneu, que durant dos anys va realitzar sessions de màgia de prop, Eixample Teatre, Aquitània Teatre, Teatre Regina, Rei de la màgia, etc.

Ha participat en les fires teatrals més importants del país, com ara, FETEN-Gijón (2015), Fira de Tàrrega, La Mostra d’Igualada, etc. L'any 2021 va inaugurar el festival FETEN-Gijon amb el seu nou espectacle GAIA.

Ha participat en les gales internacionals més importants dels festivals més prestigiosos a nivell nacional. Com, per exemple, Festival Li-Chang Badalona, FiMag, Magia al día a Vitòria, Grandes ilusiones de Múrcia, etc. La Cia. Mag Edgard organitza també el seu propi festival internacional el “Magic Loni” on han participat els artistes més destacats a nivell nacional i internacional.

Fruit d'aquest procés de creixement, va obtenir el primer premi del Campionat Nacional de Màgia, Càceres 2014, dins de l'apartat de grans il·lusions. A l'any següent va poder participar en la FISM-ITALY, a Rimini, on va obtenir un meritori quart lloc mundial amb el seu número Enchanted Wood.

L'any 2016, va participar en el Magic Mania de Letònia, en el qual va obtenir el segon lloc, en la categoria de Close-Up.

Després de superar la pandèmia de la Covid-19, segueix amb força amb nous projectes, on es podran veure canvis en la manera de pensar…