Espectacles

ESPECTACLES

En el següent repertori d’espectacles en gira es pot escollir el que millor s’adapti als requeriments de tot tipus de programació: en espais teatrals, formats grans i petits, o espais no convencionals i de carrer. La proposta d’espectacles inclou des de la màgia més innovadora i sorprenent fins a la més clàssica, la màgia amb grans aparell i també la de proximitat.

Déjà Vu

Déjà Vu, és un espectacle de gran format i estètica gòtica on domina l’elegància envoltada d’una inspirada posada en escena.

Gaia

Gaia, espectacle conscienciador i educatiu per generar un canvi de conducta per part de tots per mitjà de la màgia i de el gran il·lusionisme.

Màgia de prop

El Close-Up, o màgia d’aprop, fa viure a l’espectador efectes màgics a un pam del seu nas amb els objectes quotidians del seu dia a dia.

Somriures

Espectacle variat i “tot terreny”, és a dir, que tot i que el seu lloc natural són els teatres petits, és molt adaptable a pràcticament qualsevol situació.

Vintage

És un viatge a una altre època, una manera de fer màgia clàssica, però des d’un punt de vista diferent i a partir d’una dramatúrgia poc convencional.